Wilt u éénmalig een muzikale ontmoeting kado doen voor een familielid of bekende aan een  IC afdeling naar keuze?  Dat kan! U kunt hieronder een ontmoetings-donatie doen en wij bespreken dan samen de mogelijkheden.

Steunt u als vriend of donateur het werk van MuzIC ? Dan kunt u ons op deze pagina een éénmalige of jaarlijkse donatie aan onze stichting doen om zo nog meer muzikale ontmoetingen op de IC te bekostigen.

Verder zijn we op zoek naar partners die als bedrijf of organisatie willen meedoen in ons fundraising programma. Interesse?  Neem dan contact met ons op.

U kunt op 3 manieren geld overmaken:​

  • Via onderstaande doneer-knop kunt u kiezen om een muzikale interactie te schenken, donateur te worden door jaarlijks een bedrag van € 100,- over te maken, of een éenmalige donatie van een bedrag naar keuze te doen.

 

  • U betaalt makkelijk via het vertrouwde en veilige IDEAL. Op uw bankafschrift staat vermeld dat het om een donatie aan de Stichting MuzIC gaat.

 

  • U kunt ook rechtstreeks via uw bank een overboeking doen aan Stichting MuzIC Haarlem NL59RABO0345756657 onder vermelding van uw naam en ‘donatie’

 

  • Ook is doneren mogelijk door middel van een overeenkomst “Periodieke schenking”. Door deze schenkingsovereenkomst zijn uw giften aan Stichting MuzIC Haarlem volledig aftrekbaar in Box 1 van de inkomstenbelasting. Door deze aftrek ontvang u al snel een derde tot de helft van uw gift van de belastingdienst terug. De schenking moet om een  jaarlijkse vaste bedrag gaan en voor een minimumlooptijd van 5 jaar gelden. Dat zijn voorwaarden van de belastingdienst. Het afsluiten van de overeenkomst is gratis, een notariële akte is niet meer nodig. Voor meer informatie over schenkingen kunt u contact opnemen met het bestuur.

U ontvangt van ons altijd per email een bevestiging en een warm welkom als donateur van Muz-IC Haarlem.

Doe uw donatie via IDEAL

  1. Maak uw keuze voor één van de drie donatie mogelijkheden.
  2. Vul uw NAW-gegevens in en klik op de DONEER NU knop. 
  3. U komt dan automatisch op de veilige IDEAL betaal pagina van Stichting Muz-IC. Daar kiest u uw eigen bank en doet uw betaling zoals u die gewend bent.

Lukt het niet of heeft u verdere vragen stuur ons dan een berichtje per mail.

Hartelijk dank voor uw donatie!